ASO w okolicach katowic

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sanitar2
    Drive
    • 2010
    • 44

ASO w okolicach katowic

tak dokładnie, kiedyś miała air ride, kiedyś miała biały środek, biały bagażnik zabudowę car audio, a teraz audio, brak bo podobno ukradli, biały skór nie ma nie wiem czemu, jest jakiś tam niskiej klasy gwint, felgi chromy które wyglądają szczerze mówiąc na chińskie :roll: Dostał garnka "za kiedyś" chyba
  • Mr0czny
    Elegance
    • 2009
    • 948
    • Octavia III (5E3)
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

ASO w okolicach katowic

Witam

No i przyszedł ten smutny dzień i pan w Outlanderze nie zauważył pomykającej skodziny i sie lekko przytarła

Z uszkodzeń wgniecione lekko prawe nadkole, porysowane drzwi z prawej strony i nadkole z tyłu. Więcej uszkodzeń nie zauważyłem.

Jako ze nie mam zamiaru sie dochodzić z ubezpieczycielem a potem z warsztatami to rozliczenie będzie bezgotówkowo PZU - ASO

Do którego ASO radzilibyście oddać auto ?

Na 100% odpada Sliwka zarówno w Sosnowcu jak i w Katowicach. Z tego co oglądałem strone w gre wchodziłby:

Ganinex w Katowicach
    Firma Ślask Auto Slask Auto

bo do Emidy do rudy to trochę daleko ale jak ktoś napisze ze oba powyższe odpadaja to i tam sie pojedzie.

A teraz trzeba walnąć bo jakoś tak smutno sie zrobiło nad poobdzieranym autem

Komentarz

• robert70
      Rider
      • 2008
      • 499

Śliwka lakiernie ma w Zabrzu. Więc i tak i tak samochód tam zawiozą. Robili mi tam fabię i nie narzekałem na efekty pracy / co innego podejście do klienta/
      O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo

Komentarz

• elektor
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 135

Ja jednak POLECAM Rudę Śląską...

Byłem , robiłem ... Jestem bardzo zadowolony z roboty jak również podejscia do klienta.
        Robiłem również w Tychach. Podejście Ok, ale wyniki lakierowania już nie...

Komentarz

• voltar
          L&K
          • 2009
          • 1107
          • Octavia II (1Z3)
          • BZB 1.8 TSI 160 KM

Re: ASO w okolicach katowic

bo do Emidy do rudy to trochę daleko ale jak ktoś napisze ze oba powyższe odpadaja to i tam sie pojedzie.
          Daleko ? A czy kolega wie gdzie jest Ruda SL ? 5 min, srednicowka z Ronda w KTW>
          Ja polecam Emide.

O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !

Komentarz

• Mr0czny
            Elegance
            • 2009
            • 948
            • Octavia III (5E3)
            • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

co do Emidy to wiem gdzie, u kolegi seiko lakierowałem grila i wloty na zderzak

a autko ostatecznie pojedzie do Rybnika w ręce kolegi S3 CHRIS

Komentarz

• Tymon
              RS
              • 2004
              • 2970

Zamieszczone przez robert70
              Śliwka lakiernie ma w Zabrzu. Więc i tak i tak samochód tam zawiozą. Robili mi tam fabię i nie narzekałem na efekty pracy / co innego podejście do klienta/
              Jesteśmy stałym klientem Skody, serwisujemy min auta u Śliwki.
              Jak jest odpowiednia zmiana, tj ok.

Natomiast w/w lakiernia, to jedna wielka PARODIA :!:
              Tak pomalowali samochód, że warstwa lakieru odchodziła płatami z maski i zderzaka, KLĘSKA :!:
              Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
              Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
              BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

Pracuję...