tak dokładnie, kiedyś miała air ride, kiedyś miała biały środek, biały bagażnik zabudowę car audio, a teraz audio, brak bo podobno ukradli, biały skór nie ma nie wiem czemu, jest jakiś tam niskiej klasy gwint, felgi chromy które wyglądają szczerze mówiąc na chińskie :roll: Dostał garnka "za kiedyś" chyba
ASO w okolicach katowic
Zwiń
X
-
ASO w okolicach katowic
Witam
No i przyszedł ten smutny dzień i pan w Outlanderze nie zauważył pomykającej skodziny i sie lekko przytarła
Z uszkodzeń wgniecione lekko prawe nadkole, porysowane drzwi z prawej strony i nadkole z tyłu. Więcej uszkodzeń nie zauważyłem.
Jako ze nie mam zamiaru sie dochodzić z ubezpieczycielem a potem z warsztatami to rozliczenie będzie bezgotówkowo PZU - ASO
Do którego ASO radzilibyście oddać auto ?
Na 100% odpada Sliwka zarówno w Sosnowcu jak i w Katowicach. Z tego co oglądałem strone w gre wchodziłby:
Ganinex w Katowicach
Firma Ślask Auto Slask Auto
bo do Emidy do rudy to trochę daleko ale jak ktoś napisze ze oba powyższe odpadaja to i tam sie pojedzie.
A teraz trzeba walnąć bo jakoś tak smutno sie zrobiło nad poobdzieranym autem
-
-
Zamieszczone przez robert70Śliwka lakiernie ma w Zabrzu. Więc i tak i tak samochód tam zawiozą. Robili mi tam fabię i nie narzekałem na efekty pracy / co innego podejście do klienta/
Jak jest odpowiednia zmiana, tj ok.
Natomiast w/w lakiernia, to jedna wielka PARODIA :!:
Tak pomalowali samochód, że warstwa lakieru odchodziła płatami z maski i zderzaka, KLĘSKA :!:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
Komentarz